Ingrediente:
- 200 g faina alba
- 4 oua
- 200 ml lapte de vaca
- 160 ml ulei de masline
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita rozmarin
- 1 lingura patrunjel taiat marunt
- 100 g tofu
- 100 g sunca
- sare
- piper
Mod
de preparare:
Intr-un bol amesteci
faina cu praful de copt, laptele, uleiul de masline si galbenusurile. Adaugi
verdeata si omogenizezi.
Adaugi sare si piper dupa gust. Adaugi
sunca taiata cubulete si amesteci usor.
In alt bol bati
albusurile spuma tare si le incorporezi in compozitia de mai sus.
Pui
compozitia in formele de briose (maxim 3/4 din aceasta sa fie umpluta).
Tai
branza tofu cubulete si o adaugi pe fiecare briosa.
Introduci tava in cuptorul
preincalzit pentru circa 30 de minute, pana se rumenesc frumos.
Lasi briosele
sa se raceasca putin si le scoti din forme.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu