vineri, 11 iulie 2014

Briose cu tofu


Ingrediente:
- 200 g faina alba
- 4 oua
- 200 ml lapte de vaca
- 160 ml ulei de masline
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita rozmarin
- 1 lingura patrunjel taiat marunt
- 100 g tofu
- 100 g sunca
- sare  
- piper




Mod de preparare:
Intr-un bol amesteci faina cu praful de copt, laptele, uleiul de masline si galbenusurile. Adaugi verdeata si omogenizezi. 

Adaugi sare si piper dupa gust. Adaugi sunca taiata cubulete si amesteci usor.

In alt bol bati albusurile spuma tare si le incorporezi in compozitia de mai sus.

Pui compozitia in formele de briose (maxim 3/4 din aceasta sa fie umpluta). 

Tai branza tofu cubulete si o adaugi pe fiecare briosa. 

Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru circa 30 de minute, pana se rumenesc frumos. 

Lasi briosele sa se raceasca putin si le scoti din forme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu