Deoarece in urma cu aproximativ o luna de zile am castigat o punga de zahar gelifiant la un concurs organizat de Alice Ciobanu in colaborare cu Green Sugar, m-am decis sa pregatesc o dulceata delicioasa de mure.
Ingrediente:
1 kg mure
523 g zahar gelifiant Green Sugar
100ml apa
Mod de preparare:
Speli murele apoi adaugi zaharul gelifiant
si amesteci
bine, pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugi 50-100 ml de apa, in functie de cat de zemoase sunt fructele.
Dai in cateva clocote, amestecand din cand in cand si
indepartand spuma care se formeaza.
Torni dulceata fierbinte in borcanele sterilizate in
prealabil.
Infiletezi bine capacele, apoi le intorci cu fundul in sus timp de
15 minute, apoi le acoperi cu o patura groasa si le lasi sa se raceasca usor.
Din cantitatile de mai sus mi-au iesit 3 borcanele de
400g.
Deci, cum ti s-a parut?
RăspundețiȘtergereDelicioasa! O recomand cu drag!
Ștergere