luni, 10 august 2015

Cuscus cu pui si legume




Nu mai stiti ce sa pregatiti bun si rapid pentru pranz sau cina? Va recomand sa incercati aceasta reteta. Este delicioasa si foarte usor de pregatit. 

Ingrediente:
150g cuscus
1 pulpa de pui dezosata
6 linguri boabe de porumb
1 dovlecel
1 ardei capia
1 morcov
Patrunjel
Cimbru
Boia dulce
Sare
Ulei

Mod de preparare:
Speli carnea de pui si o tai cubulete.


Cureti legumele, dupa care le speli si le tai cubulete sau fasii.
Intr-o tigaie incinsa, calesti carnea de pui, 


presari boia dulce si amesteci usor ca sa se rumeneasca pe toate partile.
Adaugi legumele, boabele de porumb scurse, cimbru si sare 


si continui fierberea in vasul partial acoperit, pana cand carnea este bine facuta, iar legumele se inmoaie.



Intr-o alta cratita, rumenesti putin boabele de cuscus, in 2-3 linguri de ulei, apoi stingi cu 200ml apa fierbinte, 


sarezi dupa gust si lasi sa fiarba la foc mic. 


Presari patrunjel si servesti preparatul alaturi de pui si legume.


Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu