Aveam in congelator niste carnati deliciosi facuti de socrii mei si m-am gandit sa-i pregatesc alaturi de o garnitura delicioasa. Aveam de mult timp in plan sa pregatesc o frittata si mi s-a parut foarte potrivita alaturi carnati. Va recomand sa folositi si voi produsele Maggi, care dau savoare mancarurilor.
Ingrediente:
5 oua
100g telemea ( sau mozzarella / cascaval)
100g spanac congelat
60g baby morcovi
60g gogosari murati
sare
piper
o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
5 oua
100g telemea ( sau mozzarella / cascaval)
100g spanac congelat
60g baby morcovi
60g gogosari murati
sare
piper
o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
unt
carnati
Mod de preparare:
Bucata de carnat o pui intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei si acoperi vasul, apoi il introduci in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 50 de minute.
Indepartezi capacul si lasi carnatul sa se rumeneasca pentru 10-15 minute. Il scoti pe o hartie absorbanta.
Tai telemeaua cubulete. Daca este foarte sarata pui o cantitate mai mica (telemeaua folosita de mine nu era foarte sarata). Tai gogosarii feliute, iar morcovii care sunt mai mari ii tai in doua.
Intr-un bol bati ouale spuma cu putin piper, un praf de sare si o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume. Adaugi spanacul decongelat si scurs bine de apa si mixezi compozitia,
apoi adaugi morcovii,
gogosarii si telemeaua si amesteci usor.
Ungi un vas termorezistent cu unt si torni compozitia in el
si
introduci vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si lasi frittata
pana este rumenita deasupra si bine patrunsa si in interior (aproximativ 30-35
de minute).
O lasi sa se racoreasca si o servesti alaturi de bucatile de carnati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu