Va invit sa incercati o rulada delicioasa din carne tocata pe care am umplut-o cu spanac si telemea si am servit-o alaturi de o garnitura de legume mexicane. Pentru a da un gust mai bun umpluturii dar si garniturii am folosit condiment Maggi Secretul Gustului legume. Va recomand sa folositi si voi produsele Maggi, care dau savoare mancarurilor.
Ingrediente:
500 g carne tocata de porc (sau amestec cu vita)
2 oua
2 linguri pesmet
miezul de la o felie de paine (30g)
500 g carne tocata de porc (sau amestec cu vita)
2 oua
2 linguri pesmet
miezul de la o felie de paine (30g)
1 catel usturoi
sare
piper
piper
-pentru umplutura:
500 g spanac congelat
500 g spanac congelat
50g telemea
sare
piper
sare
piper
o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
30g unt
30g unt
50g gogosari murati
-pentru garnitura:
350g legume mexicane
o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume
2 linguri rosii cuburi in sos
2 linguri ulei
Sare
Piper
Mod de preparare:
Lasi spanacul sa se dezghete apoi il scurgi bine de apa. Pui untul intr-o tigaie incinsa
si adaugi spanacul si condimentezi cu piper si condiment o
lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume.
Amesteci si lasi sa se
caleasca 5 minute, apoi lasi sa se raceasca compozitia. Adaugi telemeaua data
pe razatoarea mica
si amesteci pana cand se omogenizeaza compozitia si
adaugi sare daca mai este necesar.
Intr-un vas mai mare amesteci carnea tocata, ouale batute,
pesmetul, painea inmuiata, stoarsa si rupta bucatele.
Condimentezi cu sare si
piper si amesteci. Intinzi compozitia pe hartia de copt.
Peste stratul de carne
intinzi stratul de spanac. Asezi deasupra fasii de gogosari
si cu ajutorul
hartiei de copt rulezi frumos astfel incat rulada sa ramana in interiorul
hartiei de copt.
Dai la cuptorul preincalzit la 180° pentru 20 de minute cu tot
cu hartia de copt, apoi desfaci hartia (fara sa o scoti) si lasi rulada pentru
inca 25-30 de minute pana cand se rumeneste.
O lasi sa se racoreasca putin si
apoi o tai.
Pentru garnitura pui legumele la calit in uleiul incins si adaugi
sare, piper, o lingura condiment Maggi Secretul Gustului legume si rosii cuburi
in sos.
Adaugi o cana cu apa si lasi sa fiarba la foc potrivit pana cand scade
apa si legumele sunt facute.
Servesti rulada alaturi de garnitura de legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu