Ingrediente:
7 ouă
800g brânză dulce de vaci
120g telemea
60 g făină
150 g spanac
Sare
piper
1/4 ardei gras roșu
4 roșii cherry
60 g făină
150 g spanac
Sare
piper
1/4 ardei gras roșu
4 roșii cherry
praz
Mod de preparare:
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle și brânza telemea dată pe răzătoarea mare. Se adaugă sare (dacă mai este cazul) și piper după gust.
Mod de preparare:
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle și brânza telemea dată pe răzătoarea mare. Se adaugă sare (dacă mai este cazul) și piper după gust.
Se adaugă făina și se omogenizează, iar la final se adaugă spanacul pe care l-am spălat, zvântat și tocat fâșii și se omogenizează.
Se toarnă compoziția în tava unsă cu ulei și se ornează cu felii de praz, felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu