miercuri, 17 februarie 2016

Conopida cu ficatei la cuptor




Ati ramas in pana de idei si nu stiti ce sa pregatiti rapid, pentru cina? Va invit sa incercati o retete delicioasa si foarte usor de pregatit.

Ingrediente: 
500g ficatei de pui 
300g conopida
150 g mozzarella
4 oua
2 linguri smantana
Pesmet
Sare
Piper
1 lingura de ulei (pentru uns tava)

Mod de preparare: 
Fierbi ficateii de pui in apa cu sare, apoi il tai bucatele mici.



Desfaci conopida si o fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute. Ungi cu ulei un vas si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.
Pui conopida amestecata cu ficateii de pui 



si apoi ouale batute cu smantana 


si introduci vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si il lasi timp de 25-30 de minute. 
Scoti vasul, 


adaugi mozzarella data pe razatoarea mare 


si introduci vasul la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste mozzarella. 


Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu