marți, 2 ianuarie 2018

Nivea Baby - produse de calitate pentru un copil fericit și liniștit!



Mămicile merită apreciate pentru grija pe care le-o poartă atât bebelușilor cât și altor mămici care au nevoie de sfaturi și îndrumare. Nivea susține schimbul de experiență între mămici, astfel încât vine în ajutorul acestora printr-un program de testare, la care m-am alăturat și eu. Acest program a fost realizat în colaborare cu prietenii de la BUZZStore
#buzzniveababy
#aprobatdemamici

Am primit coletul de la 
BUZZStore și pe parcursul mai multor săptămâni am folosit toate produsele și am avut șansa să-mi formez o părere despre acestea.


În primii ani de viaţă ai copilului ritualul de îngrijire este un moment foarte important de apropiere între părinte și copil. Noi ne-am obișnuit să îi facem băiță fetiței noastre în fiecare seară, la aceeași oră. Acest moment este unul foarte așteptat și îndrăgit de prințesa noastră. 


Băița este urmată de un masaj relaxant care o pregătește de un somn liniștit. 
Consider că este foarte important să folosim produse de îngrijire pe măsură. Eu am folosit Şampon&spuma de baie NIVEA Baby încă din primele zile de viață ale fetelor mele. Formula îmbogăţită cu extract de muşeţel curăță delicat pielea bebelușului, lăsând-o curată și catifelată. Părul este mătăsos și curat.


De-a lungul timpului am testat diferite mărci destinate îngrijirii bebelușilor și am fost dezamăgită de multe dintre ele: 
unele iritau pielea bebelușului, altele aveau un miros prea înțepător, unele erau uscate iar altele erau prea umede. Am testat șervețelele Nivea și mă declar 100% mulțumită. Acestea sunt îmbibate în cremă de gălbenele și oferă efect de calmare instantanee împotriva disconfortului, în timp ce pielea este curăţată în mod eficient. Au un miros discret, textură moale și lasă pielea bebelușului catifelată și hidratată, protejând-o de iritații. 
Am folosit pentru masaj Crema NIVEA Baby Soft, care hidratează pentru 24h și calmează pielea iritată a bebelușului. Mi s-a părut minunată deoarece se absoarbe ușor în piele și nu lasă o senzație grasă.


Deoarece fundulețul Emiliei era puțin iritat am folosit Crema pentru funduleţ NIVEA Baby. Formula este special dezvoltată pentru a proteja pielea sensibilă a bebeluşului împotriva umezelii, prevenind apariţia inflamaţiilor şi a iritaţiilor. Crema este uşor de aplicat pe piele fără a o irita. Formula sa este îmbogăţită cu 20% oxid de zinc cu rol de protecţie şi cu pantenol (provitamina B5) susține bariera naturală de protecție a pielii și calmează iritațiile.


Recomand cu drag produsele Nivea baby.


Iată cum arată un copil fericit că mami folosește doar produse de calitate Nivea Baby! 


Recomand cu încredere produsele Nivea Baby, deoarece sunt produse de foarte bună calitate, care, dacă sunt folosite zi de zi, protejează pielea sensibilă a bebeluşului împotriva umezelii, prevenind apariţia inflamaţiilor şi a iritaţiilor!

2 comentarii:

  1. Sunt produse de foarte bune calitate. Foarte multe mamici, le utilizeaza pentru copii lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este! Și eu le-am testat și sunt foarte mulțumită de ele. Le recomand cu încredere!

    RăspundețiȘtergere