Ingrediente:
3
ouă
1
praf de sare
10
linguri zahăr
8
linguri ulei
12
linguri făină
1
linguriță praf de copt
1
linguriță esență de vanilie
Umplutura:
2
piersici coapte
250
g mascarpone
2
ouă
4
linguri zahăr
4
linguri griș
Mod
de preparare:
Speli
piersicile bine, le usuci și le tai in felii subtiri. Amesteci brânza cu ouăle bătute,
zahărul și cu grișul.
Bați
ouăle cu praful de sare cu ajutorul unui mixer. Pui zahărul măcinat și mai
amesteci puțin. Adaugi uleiul și omogenizezi.
Adaugi făina cernută cu praful de
copt și amesteci usor, cu o lingură de lemn, până se omogenizează compoziția.
Torni
3/4 din compoziție în tava unsă cu unt. Pui crema de brânză din loc in loc,
apoi pui feliuțele de piersici
iar deasupra torni restul compoziției.
Dai
tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade și coci prăjitura timp de 40-45 de
minute, până când e bine rumenită și trece testul scobitorii.
O
lași la răcit pe un grătar apoi o porționezi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu