Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Mădălina Marin, luată de pe site-ul bucataras.ro
Vă invit să o încercați și voi!
Ingrediente:
1 vânătă mare
1/2 ardei capia
1 ceapă
3 căţei de usturoi
câteva roşii cherry
40-50g caşcaval ras
pastă de tomate
sare
piper
oregano
pătrunjel
smântână pentru servit
ulei
Mod de preparare:
Vânăta o tai în felii subţiri, o presari cu sare şi o frigi pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei.
Rulezi feliile şi le pui deoparte.
Ceapa şi usturoiul le toci mărunt iar ardeiul îl tai felii subțiri și le călești, apoi adaugi puţină apă și lași să se înmoaie.
1 ceapă
3 căţei de usturoi
câteva roşii cherry
40-50g caşcaval ras
pastă de tomate
sare
piper
oregano
pătrunjel
smântână pentru servit
ulei
Mod de preparare:
Vânăta o tai în felii subţiri, o presari cu sare şi o frigi pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei.
Rulezi feliile şi le pui deoparte.
Ceapa şi usturoiul le toci mărunt iar ardeiul îl tai felii subțiri și le călești, apoi adaugi puţină apă și lași să se înmoaie.
După ce s-au înmuiat adaugi pasta
de tomate, condimentele şi roşiile tăiate în jumătate și fierbi sosul la foc
mic până mai scade.
Dai deoparte de pe foc
și adaugi caşcavalul ras
și rulourile de vinete. Le stropești cu smântână și le mai lași să clocotească la foc iute pentru 5 minute. Le poți transfera în alt vas și le poți pune la cuptor pentru 5 minute. Presari pătrunjelul tocat și le servești atât calde, cât şi reci.
Dai deoparte de pe foc
și adaugi caşcavalul ras
și rulourile de vinete. Le stropești cu smântână și le mai lași să clocotească la foc iute pentru 5 minute. Le poți transfera în alt vas și le poți pune la cuptor pentru 5 minute. Presari pătrunjelul tocat și le servești atât calde, cât şi reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu