Ingrediente:
6 ouă mici
350 g urdă
100g zahăr
1/2 pliculeţ praf de copt
10 linguri cu făină
2 linguri cu ulei
esenţă de rom
50g mure congelată
50g afine congelate
50g cătină congelată
50g coacăze congelate
1 piersică
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Bați albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi cu zahărul
măcinat. Adaugi
gălbenuşurile,
uleiul, apoi urda mărunțită,
făina cernută cu
praful de copt şi esenţa de rom.
Omogenizezi compoziţia, apoi încorporezi
fructele congelate
și piersica tăiată cubulețe.
Torni compoziţia într-o tavă 20/30 cm tapetată cu hârtie de copt.
Coci prăjitura la 170 de grade C până când se rumenește uşor, cca 30-35 de minute. Oprești focul şi o lași la răcit cu uşa întredeschisă.
O tai cubulețe și o servești. Se poate pudra cu zahăr măcinat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu