sâmbătă, 12 decembrie 2015

Tarta cu carne de curcan si broccoli




Va invit sa incercati o reteta delicioasa cu carne de curcan si legume. Puteti adauga si alte legume care va plac, precum conopida, mazarea etc.

Ingrediente:
1 aluat foietaj
250g carne de curcan
1 ardei rosu
1 broccoli mic (300g)
100g ciuperci (conserva)
2 linguri ulei
Boia de ardei dulce
Cimbru
sare
piper
3 oua
50ml smantana
70g cascaval

Mod de preparare:
Tai carnea de curcan cubulete 


si o calesti pe toate partile. 


Adaugi condimentele apoi adaugi ardeiul si ciupercile taiate cubulete.


Intre timp desfaci broccoli buchetele si le tragi un clocot in apa cu sare, pentru 3-4 minute. 


Scoti broccoli, il scurgi bine de apa si il adaugi peste carnea de curcan.


Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de carne si legume.
Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita din loc in loc. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. 


Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. 
Scoti tava, 


presari cascavalul dat pe razatoare 


si apoi introduci tarta din nou la cuptor, pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul.



Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta. 


Va doresc pofta buna!

2 comentarii: