Va invit sa incercati o reteta delicioasa cu carne de curcan si legume. Puteti adauga si alte legume care va plac, precum conopida, mazarea etc.
Ingrediente:
1 aluat foietaj
250g carne de curcan
1 ardei rosu
1 broccoli mic (300g)
100g ciuperci (conserva)
2 linguri ulei
Boia de ardei dulce
Cimbru
sare
piper
3 oua
50ml smantana
70g cascaval
Mod de preparare:
Tai carnea de curcan cubulete
si o calesti pe toate
partile.
Adaugi condimentele apoi adaugi ardeiul si ciupercile taiate cubulete.
Intre timp desfaci broccoli buchetele si le tragi un
clocot in apa cu sare, pentru 3-4 minute.
Scoti broccoli, il scurgi bine de apa
si il adaugi peste carnea de curcan.
Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste
amestecul de carne si legume.
Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu
unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita din loc in loc. Adaugi compozitia
si tai surplusul de aluat.
Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute.
Scoti tava,
presari cascavalul dat pe razatoare
si apoi introduci tarta din nou
la cuptor, pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul.
Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta.
Va doresc pofta buna!
Foarte bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereVa multumesc de apreciere si va invit sa o testati!
Ștergere