Ingrediente:
350ml
lapte de soia / migdale
180g
fulgi de ovăz
150g
făină
50g
zahăr brun
4
lingurițe praf de copt
60ml
ulei
-pentru
servit:
2
banane
nuci
miere
dulceață
Mod
de preparare:
Fulgii
de ovăz îi pui în blender / râșniță și îi transformi în făină.
Macini apoi și
zahărul și îl amesteci cu praful de copt.
Amesteci
laptele cu uleiul și le pui într-un blender,
apoi adaugi amestecul de ovăz cu
zahăr și o parte din făină și pornești blenderul.
Adaugi făina treptat până
obții o compoziție mai groasă, pe care o lași să se odihnească 15 minute.
Într-o
tigaie fără grăsime, neadezivă, pui cantități mici cu polonicul
și coci
clătitele.
Le servești cu banane, nuci și miere sau cu dulceață.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu