miercuri, 22 noiembrie 2017

Clatite americane cu fulgi de ovaz (de post)



Ingrediente:
350ml lapte de soia / migdale
180g fulgi de ovăz
150g făină
50g zahăr brun
4 lingurițe praf de copt
60ml ulei

-pentru servit:
2 banane
nuci
miere
dulceață

Mod de preparare:
Fulgii de ovăz îi pui în blender / râșniță și îi transformi în făină. 



Macini apoi și zahărul și îl amesteci cu praful de copt. 



Amesteci laptele cu uleiul și le pui într-un blender, 


apoi adaugi amestecul de ovăz cu zahăr și o parte din făină și pornești blenderul. 


Adaugi făina treptat până obții o compoziție mai groasă, pe care o lași să se odihnească 15 minute.


Într-o tigaie fără grăsime, neadezivă, pui cantități mici cu polonicul 


și coci clătitele. 



Le servești cu banane, nuci și miere sau cu dulceață.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu