M-am gândit să pregătesc o
tartă delicioasă și frumoasă și am trecut la treabă. Am lăsat-o la cuptor 40 de
minute și deoarece am considerat că ar mai fi necesare 5-10 minute am
introdus-o din nou. Bubulina mea cea mică și poznașă m-a văzut când am umblat
la cuptor și s-a gândit că am nevoie de ajutor... și a modificat temperatura la
250 de grade C. Mare mi-a fost surpriza când am scos tarta cea
"bronzată" după 5 minute. Puteam să-i mai fac ceva? Și aici mă refer
la bubulina mea. Oricum a fost foarte apreciată de membrii familiei ;)
Pentru un plus de savoare am folosit condiment Maggi Secretul Gustului de legume.
Ingrediente:
1 aluat foietaj
8 buchețele broccoli
1 dovlecel mic
1/2 ardei gras roșu
100g mazăre
1 buc somon file
80g telemea
4 ouă
120g iaurt
o linguriță Maggi Secretul Gustului de legume
o linguriță Maggi Secretul Gustului de legume
sare
piper
2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Speli somonul, îi îndepărtezi pielea și îl pui pe grătarul încins
și îl lași să se pătrundă pe ambele părți.
După ce se răcește îndepărtezi oasele și îl rupi bucățele.
și îl lași să se pătrundă pe ambele părți.
După ce se răcește îndepărtezi oasele și îl rupi bucățele.
Desfaci buchețelele de broccoli, le speli și le fierbi în apă cu sare
pentru 3 minute, apoi le scurgi bine.
Speli și cureți dovlecelul și îl tai cubulețe, iar ardeiul gras îl speli și
îl tai felii și apoi le pui la călit în uleiul încins.
Adaugi mazărea
o linguriță Maggi Secretul Gustului de legume
și bucățile de somon și lași să se răcorească puțin.
Adaugi telemeaua dată pe răzătoarea mică și omogenizezi. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Adaugi mazărea
o linguriță Maggi Secretul Gustului de legume
și bucățile de somon și lași să se răcorească puțin.
Adaugi telemeaua dată pe răzătoarea mică și omogenizezi. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Intinzi foaia de aluat și o trasnferi în tava unsă cu unt. Înțepi aluatul
din loc în loc și torni compoziția cu somon. Așezi buchețelele de broccoli
și torni ouăle bătute. Tai surplusul de aluat
și introduci tava în cuptorul încins la 180 de grade C pentru 40-45 de minute.
și torni ouăle bătute. Tai surplusul de aluat
și introduci tava în cuptorul încins la 180 de grade C pentru 40-45 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu