joi, 18 ianuarie 2018

Chiftelute de dovlecei



Vă invit să încercați niște chifteluțe delicioase cu multe legume:

Ingrediente:
2 dovlecei mici
1 morcov
un cățel usturoi 
2 fire ceapă verde
1 ceapă galbenă
100g cașcaval
2 ouă 
100 g făină 
sare 
piper 
ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Dovleceii curățati, trecuți prin răzătoare și presărați cu sare îi lași 10 minute într-o strecurătoare apoi îi storci bine de apă. Adaugi morcovul dat pe răzătoare mică și scurs de zeamă, ceapa verde tăiată rondele și ceapa galbenă tocată mărunt ouăle, cașcavalul dat pe răzătoare, usturoiul, făina, sare si piper.





Amesteci bine și mai adaugi făină, dacă amestecul e prea lichid.



Încingi uleiul și iei cu lingura mici cantități de compoziție, pe care le pui în tigaie. Le scoți pe șervete de hârtie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu