marți, 2 noiembrie 2021

Paste cu pesto si fructe de mare


Dacă ați rămas în pană de idei, vă recomand să încercați un preparat rapid și delicios.

Ingrediente:
2 linguri ulei măsline

150g fructe de mare 
100g pesto de busuioc
100 g smântână pentru gătit

30g parmezan
sare
piper
200 g paste (farfalle)
roșii cherry

Mod de preparare:
Încingi uleiul și adaugi fructele de mare și le călești câteva minute.


Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert scurgi bine de apă și le adaugi în tigaie peste fructele de mare. Amesteci ușor și le lași 2-3 minute să fiarbă împreună, apoi adaugi sosul pesto și smântâna și omogenizezi. 


Adaugi parmezanul, omogenizezi, apoi adaugi roșiile cherry tăiate în jumătate și oprești focul.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu