Ingrediente:
100g ciocolata neagra
140g migdale
100g zahar macinat
100g unt
3 oua
1 lingura pesmet
-pentru decor:
zahar pudra
Mod de preparare:
Topesti ciocolata cu untul pe baie de aburi,
o lasi sa se raceasca putin
si adaugi zaharul si migdalele macinate.
Freci bine compozitia si o lasi sa se raceasca.
Adaugi galbenusurile.
Bati albusurile spuma si le incorporezi treptat si usor in compozitia de ciocolata.
Bati albusurile spuma si le incorporezi treptat si usor in compozitia de ciocolata.
Ungi cu unt o forma si o presari cu pesmet si torni compozitia.
Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35 de minute.
Lasi prajitura sa se raceasca, o scoti din tava o presari cu zahar pudra si o servesti.
Desi crusta de deasupra prajiturii a crapat "de ciuda", prajitura a fost foarte gustoasa. V-o recomand cu drag!
Arata super!
RăspundețiȘtergere