Ingrediente:
1 aluat foietaj
5 ardei grasi
2-3 catei usturoi
2 linguri ulei
200g cascaval
4 oua
4 linguri lapte
sare
100g boabe de porumb
piper negru macinat
condiment pentru legume Kotanyi
Mod
de preparare:
Frigi ardeii rosii, ii cureti de coaja si ii tai fasii, dupa
care ii condimentezi dupa gust cu sare, usturoi pisat, piper negru macinat.
Intinzi foaia de aluat si apoi imbraci o forma rotunda,
ridicand bine pe margini. si pui ardeii amestecati cu porumbul si condimentele si tai surplusul de aluat.
Adaugi ouale batute cu laptele si cu un praf de sare.
Introduci vasul in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute, la 180 de grade C.
Scoti tarta si adaugi cascavalul ras peste
compozitie
si mai lasi 5 minute la cuptor.
Tarta se serveste calda, dar si
rece.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu