Ingrediente:
140 g unt
60 g zahăr pudră
1 banana coapta
4 ouă
250 g făină
70 ml lapte
1/2 pacheţel praf de copt
200 g ananas bucăţi din conservă
Mod de preparare:
Untul moale il mixezi bine cu zahărul pudră. Adaugi treptat ouăle, mixând continuu până se încorporează.
1/2 pacheţel praf de copt
200 g ananas bucăţi din conservă
Mod de preparare:
Untul moale il mixezi bine cu zahărul pudră. Adaugi treptat ouăle, mixând continuu până se încorporează.
Adaugi banana pisata cu furculita si omogenizezi
compozitia.
Adaugi peste compoziţia cu ouă jumatate din făina cernută cu praful de copt,
apoi adaugi laptele caldut si restul de făină si omogenizezi.
Scurgi bucătile de
ananas de zeamă si le adaugi peste compozitie si amesteci usor.
Ungi cu unt şi tapetezi cu făină o formă de chec şi torni compoziţia.
Introduci checul
în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 40-45 de minute, după care il lasi
să se răcească.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu