Va invit la o portie de ciorba de sfecla rosie cu cartofi. Deoarece noua ne place ciorba acra, am folosit Bors Magic si a iesit un deliciu. Va recomand sa folositi si voi Borsul Magic pentru a va convinge.
Ingrediente:
2 bucati sfecla rosie fierte in coaja
1 ceapa
1 morcov
1 ardei rosu
1 telina mica
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
8 cartofi
4 linguri rosii cuburi decojite in sos de rosii
sare dupa gust
leustean uscat
marar verde
patrunjel uscat
1 lingura Maggi Secretul gustului Legume
1/2 lingura Bors Maggi
Mod de preparare:
2 bucati sfecla rosie fierte in coaja
1 ceapa
1 morcov
1 ardei rosu
1 telina mica
1 patrunjel radacina
1 pastarnac
8 cartofi
4 linguri rosii cuburi decojite in sos de rosii
sare dupa gust
leustean uscat
marar verde
patrunjel uscat
1 lingura Maggi Secretul gustului Legume
1/2 lingura Bors Maggi
Mod de preparare:
Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete.
Daca doresti poti sa o tai cubulete (sau sa o dai pe razatoarea mare) si o pui la fiert cruda impreuna cu restul legumelor.
Cureti toate legumele si le speli bine.
Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.
Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi (sau le tai cuburi) si adaugi o lingura de Maggi Secretul gustului Legume si o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.
Cureti toate legumele si le speli bine.
Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.
Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi (sau le tai cuburi) si adaugi o lingura de Maggi Secretul gustului Legume si o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.
Adaugi sfecla rosie si rosiile din conserva, pui capacul si lasi sa fiarba la foc mic pana cand cartofii sunt fierti.
Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata adaugi Bors Maggi si sare dupa gust, iar la sfarsit pui verdeata tocata marunt.
Ciorba se serveste cu smantana. Noi am servit-o cu paine de casa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu