Ingrediente:
1
file de somon
1
lamaie
1
dovlecel
1
morcov
50g
boabe de porumb (din conserva)
200g
rosii cherry
3-4
linguri ulei
Sare
Piper
Cimbru
condiment
de peste
Mod
de preparare:
Se
spala legumele si apoi tai morcovul curatat si dovlecelul in feliute subtiri
(pe care le tai in 4). Incingi uleiul intr-o tigaie si adaugi morcovii,
dovleceii, porumbul si rosiile si adaugi sare, piper si cimbru, dupa gust. Lasi
sa se caleasca legumele pana cand se inmoaie.
Speli
pestele si il usuci cu servetele de bucatarie si apoi il asezi pe gratarul
incins si il lasi sa se patrunda bine pe ambele parti.
Cand pestele este
aproape gata presari sare si condiment de peste.
Servesti
pestele stropit cu zeama de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu