Ingrediente:
1 pachet
cannelloni sau 18 tuburi
1 kg
spanac
1 legatura
ceapa verde
1 ou
200g
caşcaval (150g la interior + 50 la exterior)
1cutie de
roşii taiate cuburi
100g rosii
cherry
2 linguri
ulei
Sare
Piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli spanacul în câteva ape il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.
Cureţi şi speli spanacul în câteva ape il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.
Intre timp
pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata marunt.
Adaugi spanacul
tocat peste ceapa, adaugi sare si piper dupa gust si il calesti putin, apoi il
lasi sa se raceasca.
Dai cascavalul pe razatoare si adaugi 150g peste spanac impreuna
cu oul batut si amesteci.
Desfaci
conserva de rosii si sfarami rosiile cu furculita si amesteci sosul obtinut.
Pui jumatate din sos in vasul tapetat cu unt. Umpli tuburile de cannelloni cu
compoziţia de spanac si le asezi peste rosii.
Peste cannelloni adaugi restul de
sos
si cascavalul dat pe razatoare. Ornezi cu rosii cherry.
Introduci tava
in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru aproximativ 30-35 de minute.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu