duminică, 26 aprilie 2015

Cannelloni cu spanac şi caşcaval



Ingrediente:
1 pachet cannelloni sau 18 tuburi
1 kg spanac
1 legatura ceapa verde
 1 ou
200g caşcaval (150g la interior + 50 la exterior)
1cutie de roşii taiate cuburi
100g rosii cherry
2 linguri ulei
Sare
Piper



Mod de preparare:
Cureţi şi speli spanacul în câteva ape il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.
Intre timp pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata marunt.


Adaugi spanacul tocat peste ceapa, adaugi sare si piper dupa gust si il calesti putin, apoi il lasi sa se raceasca. 


Dai cascavalul pe razatoare si adaugi 150g peste spanac impreuna cu oul batut si amesteci.


Desfaci conserva de rosii si sfarami rosiile cu furculita si amesteci sosul obtinut. Pui jumatate din sos in vasul tapetat cu unt. Umpli tuburile de cannelloni cu compoziţia de spanac si le asezi peste rosii. 


Peste cannelloni adaugi restul de sos 


si cascavalul dat pe razatoare. Ornezi cu rosii cherry.


Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru aproximativ 30-35 de minute.





Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu