marți, 14 aprilie 2015

Tartă cu ton şi spanac



Am acceptat cu drag provocarea Sun Food si am pregatit o tarta delicioasa cu ton.

Ingrediente:
1 aluat foietaj
2 conserve ton bucati
400 g spanac de la congelator
20 g unt
3 ouă
50 ml smântână
150 g caşcaval
Sare
piper

Mod de preparare:
Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.


Intre timp pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.


Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava apoi adaugi compozitia. 


Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. 


Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 5 minute.



Dupa ce s-a topit cascavalul scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.


Va doresc pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu