1 aluat
foietaj
2 conserve
ton bucati
400 g
spanac de la congelator
20 g unt
3 ouă
50 ml
smântână
150 g
caşcaval
Sare
piper
Mod de
preparare:
Lasi
aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.
Intre timp
pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după
gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna
şi amesteci.
Intinzi
foaia de aluat si o asezi in tava apoi adaugi compozitia.
Introduci tava in
cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute.
Scoti tava, pui
cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 5 minute.
Dupa ce s-a
topit cascavalul scoti tarta si o lasi sa se
raceasca putin apoi o tai felii.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu