Ingrediente:
6 pulpe de pui inferioare dezosate
100 g ciuperci
200 g piept de pui
1 fir ceapa
verde
2 oua
100g cascaval
1 ardei rosu
piper
sare
cimbru Kotanyi
20g susan
1
pachet foietaj
Mod de
preparare:
Speli si
usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar
ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt.
Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul,
ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou.
Cu amestecul
obtinut umpli pulpele de pui.
Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita
de 1 cm de foietaj,
dupa care le ungi cu un ou batut si le presari
cu susan.
Introduci
tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade si le lasi pana cand se
rumenesc frumos (aproximativ 40-50 de minute).
Se servesc
calde, taiate rondele.
Va doresc pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu