Vă invit să încercați o budincă rapidă și delicioasă pe care eu am pregătit-o pentru cei dragi.
Ingrediente:
2 dovlecei
150 g telemea
3-4 linguri făină
1 legătură ceapă verde
4 ouă
piper
2 linguri de pesmet
unt pentru uns vasul
Mod de preparare:
Cureți dovleceii și îi dai pe răzătoarea mică.
Mod de preparare:
Cureți dovleceii și îi dai pe răzătoarea mică.
Tai ceapă rondele. Dai pe
răzătoare și brânza telemea.
Într-un bol mixezi ouăle apoi adaugi dovleceii (scurși de zeamă),
Într-un bol mixezi ouăle apoi adaugi dovleceii (scurși de zeamă),
ceapa
și telemeaua,
iar la final făina și amesteci până când se omogenizează
compoziția.
Torni compoziția într-un vas termorezistent uns cu unt și tapetat
cu pesmet.
Introduci vasul în cuptorul încins până se rumenește ușor
(aproximativ 40 de minute).
Lași să se răcorească puțin și servești.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu