joi, 14 septembrie 2017

Budinca de dovlecei cu telemea



Vă invit să încercați o budincă rapidă și delicioasă pe care eu am pregătit-o pentru cei dragi.

Ingrediente:
2 dovlecei
150 g telemea
3-4 linguri făină
1 legătură ceapă verde
4 ouă
piper
 
2 linguri de pesmet
unt pentru uns vasul


Mod de preparare:
Cureți dovleceii și îi dai pe răzătoarea mică. 


Tai ceapă rondele. Dai pe răzătoare și brânza telemea.
Într-un bol mixezi ouăle apoi adaugi dovleceii (scurși de zeamă), 


ceapa 


și telemeaua, 


iar la final făina și amesteci până când se omogenizează compoziția.


Torni compoziția într-un vas termorezistent uns cu unt și tapetat cu pesmet.


Introduci vasul în cuptorul încins până se rumenește ușor (aproximativ 40 de minute).


Lași să se răcorească puțin și servești.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu