Vă invit să încercați o budincă rapidă
și sănătoasă. Fetiței mele de 1 an și 4 luni i-a plăcut foarte mult și a
mâncat-o cu plăcere.
Ingrediente:
2 dovlecei
350 g brânză de vaci
1 legătură de pătrunjel
5 ouă
4 linguri făină
1/2 ardei capia
sare
piper
o lingură de pesmet
roșii cherrypiper
o lingură de pesmet
Mod de preparare:
Dovleceii îi razi pe răzătoarea cu
ochiuri mici, apoi îi scurgi foarte bine.
Mixezi ouăle cu sare, apoi adaugi brânza
Mixezi ouăle cu sare, apoi adaugi brânza
și o mărunțești cu un mixer vertical,
apoi adaugi dovleceii și omogenizezi compoziția.
Ardeiul capia îl speli, îl ștergi
și îl tai felii, pătrunjelul îl toci mărunt și le adaugi pentru compoziția de
ouă.
Adaugi făina şi piper după gust și omogenizezi compoziţia, apoi o
torni într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu o lingură de pesmet. Ornezi cu
roșii cherry și ardei capia.
Introduci tava în cuptorul
preîncălzit, pentru 35 – 40 de minute, la foc mic.
Lași să se răcorească puțin și o porționezi.
Lași să se răcorească puțin și o porționezi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu