vineri, 1 septembrie 2017

Budincă de dovlecei cu brânză și ardei




Vă invit să încercați o budincă rapidă și sănătoasă. Fetiței mele de 1 an și 4 luni i-a plăcut foarte mult și a mâncat-o cu plăcere.

Ingrediente:
2 dovlecei
350 g brânză de vaci
1 legătură de pătrunjel
5 ouă
4 linguri făină
1/2 ardei capia
sare
piper
o lingură de pesmet
roșii cherry

Mod de preparare:

Dovleceii îi razi pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi îi scurgi foarte bine.
Mixezi ouăle cu sare, apoi adaugi brânza 


și o mărunțești cu un mixer vertical, apoi adaugi dovleceii și omogenizezi compoziția. 



Ardeiul capia îl speli, îl ștergi și îl tai felii, pătrunjelul îl toci mărunt și le adaugi pentru compoziția de ouă. 


Adaugi făina şi piper după gust și omogenizezi compoziţia, apoi o torni într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu o lingură de pesmet. Ornezi cu roșii cherry și ardei capia.


Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru 35 – 40 de minute, la foc mic.
Lași să se răcorească puțin și o porționezi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu