marți, 29 iunie 2021

Trandafiri cu cascaval si sunca



Dacă se anunță musafiri, vă recomand să pregătiți acest desert rapid și delicios.

Ingrediente:
1 aluat foietaj
6 felii șuncă presată
100g cașcaval
muștar
1 ou (pentru uns)

Mod de preparare:
După ce se decongelează aluatul îl întinzi și îl ungi cu muștar, apoi așezi feliile de șuncă presată. 
Tai cașcavalul felii și le așezi deasupra, apoi rulezi aluatul cât mai strâns. 



Tai felii de aproximativ 2 degete și le așezi în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Bați un ou și ungi trandafirii pe margine cu oul.



Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, până când aluatul de rumenește frumos. Se servesc cu roșii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu