Un alt preparat delicios pe care l-am pregatit pentru masa de Paste este acest drob pe care vi-l recomand cu incredere. Am folosit si condiment Maggi pentru un plus de savoare.
Ingrediente (tava 23x11 cm):
400g carne de curcan
5 oua
200gr ciuperci champignon
1 lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina
1 ardei gras rosu
100g masline fara samburi, taiate
1-2 linguri de ulei
sare
piper
2 linguri pesmet
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Speli carnea si o pui la fiert in apa cu putina sare. Cand e fiarta o lasi
sa se racoreasca putin si o tai cubulete.
Speli ciupercile, le toci felii mici si le calesti intr-o tigaie cu putin ulei (1-2 linguri). Asezonezi ciupercile cu sare, piper si o lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina.
Intr-o prima
faza ciupercile lasa foarte multa apa si le tii pe foc, amestecand din cand in
cand, pana a scazut toata apa apoi le lasi sa se racoreasca.
Intre timp pregatesti celelalte ingrediente: tai maslinele rondele si
ardeiul cubulete.
Amesteci carnea cu ciupercile, maslinele si ardeiul
si apoi adaugi ouale
batute cu putina sare si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
Torni compozitia in tava unsa cu unt, presari pesmetul deasupra
si apoi
introduci tava in cuptorul preincalzit (180ºC pentru cuptorul electric) timp de
aproximativ 45 de minute.
Dupa ce s-a rumenit frumos, scoti din cuptor drobul si il lasi sa se racoreasca, apoi il tai felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu