marți, 11 aprilie 2017

Stufat de miel




Mai jos regasiti o reteta delicioasa din carne de miel, pe care eu am pregatit-o anul trecut si care noua ne-a placut foarte mult.

Ingrediente:
500g carne de miel
10 legaturi ceapa verde
10 legaturi usturoi
2 lingurite faina
2 linguri pasta de tomate
sare
piper
ulei
1 legatura patrunjel


Mod de preparare:
Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. 

Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.

Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit. Desfaci faina intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, 

potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna circa 30 de minute.

Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu