Mai jos regasiti o reteta delicioasa din carne de miel, pe care eu am pregatit-o anul trecut si care noua ne-a placut foarte mult.
Ingrediente:
500g carne de miel
10 legaturi ceapa verde
10 legaturi usturoi
2 lingurite faina
2 linguri pasta de tomate
sare
piper
ulei
1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie.
Mod de preparare:
Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie.
Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.
Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in
ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit. Desfaci faina
intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si
ceapa si usturoiul calite,
potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba
impreuna circa 30 de minute.
Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu