Vă invit să încercați această rețetă rapidă, care poate fi pregătită cu orice mai aveți prin frigider. Este substitutul perfect pentru omletă.
Ingrediente:
5 ouă
50g smântână
½ ardei gras roșu
100g șuncă de curcan
1 dovlecel
70g paste fusili
100g mozzarella ( sau cașcaval)
sare
piper
unt
100g mozzarella ( sau cașcaval)
sare
piper
unt
2 linguri pesmet
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Pui apă cu sare la fiert într-o oală și când apa clocotește pui
pastele și le lași să fiarbă 5-6 minute, apoi le scurgi bine.
Tai șunca și dovlecelul cubulețe, iar ardeiul îl tai feliuțe.
Într-un bol bați ouăle cu smântâna, cu puțin piper și sare după
gust. Adaugi șunca, dovlecelul,ardeii și pastele și amesteci ușor.
La final adaugi mozzarella dată pe răzătoarea cu ochiuri mari.
Ungi un vas termorezistent cu unt și îl tapetezi cu pesmet, apoi
torni compoziția în el
și introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de
grade C și lași frittata până când este rumenită deasupra și bine pătrunsă
și în interior (aproximativ 30-35 de minute).
O lași să se răcorească și o servești simplă, cu o salată sau cu ce mai dorești.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu