Ingrediente:
200 g ficăței de pui
2 căței de usturoi
2 căței de usturoi
3 fire ceapă verde
2 linguri ulei de măsline
250 ml roșii în sos
1 linguriță zahăr
sare
piper negru măcinat
2 linguri ulei de măsline
250 ml roșii în sos
1 linguriță zahăr
sare
piper negru măcinat
busuioc
150 g spaghete
Mod de preparare:
Cureți ficățeii de pielițe, îi speli și îi tai cubulețe mai mici și le tragi un clocot pentru 5 minute. Cureți usturoiul și îl feliezi. Cureți ceapa verde și o tai rondele.
Încingi uleiul de măsline într-o tigaie și pui usturoiul și ceapa verde. Le călești 1 minut apoi adaugi ficățeii,
150 g spaghete
Mod de preparare:
Cureți ficățeii de pielițe, îi speli și îi tai cubulețe mai mici și le tragi un clocot pentru 5 minute. Cureți usturoiul și îl feliezi. Cureți ceapa verde și o tai rondele.
Încingi uleiul de măsline într-o tigaie și pui usturoiul și ceapa verde. Le călești 1 minut apoi adaugi ficățeii,
roșiile tăiate cubulețe și sosul.
Condimentezi după gust cu sare, piper, busuioc, zahărul și fierbi până
sosul scade și se îngroașă. Intre timp, fierbi pastele al dente. Scurgi pastele
și le adaugi peste sos.
Amesteci ușor și stingi focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu