Ingrediente:
1 aluat foietaj
1/2 conopidă mică
câteva buchețele de broccoli
2 ouă mari
70g cașcaval
sare
piper
unt (pentru uns formele)
Mod de preparare:
Desfaci buchețelele de conopidă și broccoli și le fierbi în apă cu
sare pentru 5 minute, apoi le scurgi bine de apă. Mixezi ouăle cu sare și
piper.
Întinzi aluatul de foietaj dezghețat, îl decupezi și apoi îl
transferi în formele de mini tarte unse cu unt. Înțepi aluatul din loc în loc,
așezi conopida și broccoli deasupra
și torni ouăle.
așezi conopida și broccoli deasupra
și torni ouăle.
Introduci tartele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C,
pentru 25-30 de minute, apoi le scoți, presari cașcavalul ras
și le mai lași 5 minute la cuptor.
și le mai lași 5 minute la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu